Keittiömestariksi Ruka Peakiin

rukapeak tiimi

Ruka Peak hakee uutta keittiömestaria, otatko haasteen vastaan?

Chalet Ruka Peak on pieni perheyritys Rukatunturilla. Olemme toimineet 11 vuotta ja nyt on 12. kausi menossa. Peak on pieni idyllinen boutique hotelli aivan Rukatunturin huipulla. Hotellissamme on 8 boutique huonetta, sekä näköalabaari ja huipputerassi joka toimii diningtilana iltaisin ja päivisin Champagne terassina. Hotellin alakerrasta löytyvät talon saunatilat ja ravintola sekä viinikellari. Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa viinikellari mukaan lukien. Hotellin läheisyydessä ihan näköyhteyden päässä on luksushuviloita, joita välitämme myös oman hotellimme lisäksi. Ruka Peakin sijainti on uniikki ja ainutlaatuinen, josta avautuvat parhaat maisemat koko tunturissa. Ja tämä henkiikin jo ravintolamme ja hotellimme ideologiaa siitä, mitä haluamme tarjota asiakkaillemme sekä, mitä odotamme henkilökunnaltamme.

Peakin filosofiassa tärkeimmät kulmakivet ovat laadukkaat huippuviinit, lämmin henkinen palvelu, mutta ennen kaikkea intohimoinen ja kokeilun haluinen keittiö. Keittiömme on käyttänyt läpi aikojen paikallisia raaka-aineita ja sekä paikallisia tuottajia ja toki lähialueiden toimittajia. Eli suhteet omiin kalastajiin ja metsästäjiin ovat erittäin tärkeässä osassa. Olemme ylpeitä saadessamme kertoa ruoan alkuperästä ja tuottajista asiakkaillemme.  Esimerkkinä  Kilpisjärven Kaunon riekko on ollut yksi viimeisen parin vuoden ajan hittituote sekä tällä kaudella taimen ja kuha. Etsimme keittiömestaria, joka on koko sydämellään mukana rakentamassa ja kehittämässä Ruka Peakiä kansamme. Peak tarjoaa mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen upouudessa keittiössä, tunturin parhaalla paikalla.

Ravintola toimintamme on vielä toistaiseksi kausiluonteista, mutta pyrimme pidentämään kauttamme vuosi vuodelta ja päämääränä on ympärivuotisuus. Tällä hetkellä olemme avaamassa tulevan kauden 2017-2018 jo elokuussa. Keittiömestarin rooli on kuitenkin yrityksessämme hyvin keskeisessä asemassa ja tämän vuoksi tarjoamme paikkaa ympärivuotisesti (aikaisemmin kausikohtaisesti). Ajatellen toimintamme kehittämisen näkökulmasta tämä on välttämätöntä sekä myös sitouttamisen kannalta. Tarjoamme paikkaa vähintään 2 vuodeksi eteenpäin.

Yksi tärkeimmistä asioista yrityksessämme on joustavuus. Olemme hotelli ja ravintola, joka tekee kaiken mahdollisen asiakkaidensa eteen ja tilanteet ovat hyvin muuttuvaisia eli odotamme joustavuutta ja mukautuvuutta myös keittiön johdolta. Hotellimme käsitetään luksushotelliksi, joten palvelun ja tuotteiden tulee olla sen mukaisia.

Ruka Peak siis sijaitsee laskettelukeskuksessa ja erittäin kauniin luonnon keskellä hyvin kauniilla paikalla. Matkaa tunturin huipulta keskustaan on 4 kilometriä. Ulkoaktiviteettimahdollisuudet ovat todella hyvät. Sisäharrastus mahdollisuuksia löytyy, mutta rajoitetussa määrin (esim. kuntosali ja keilahalli löytyy Rukan keskustasta) Rukan keskustasta löytyy myös ravintoloita sekä muutama hotelli. Ruka on alueena hyvin luontokeskeinen ja varsinkin kesämatkailu keskittyy patikoimisen ja luonnon keskelle. Huippusesonkina alueella on luonnollisesti paljon väkeä, hiljaisina aikoina on hyvin rauhallista. Tämä on hyvä tiedostaa oman elämänsä suunnittelun kannalta. Suurin osa keittiömestareistamme on tullut pääkaupunkiseudulta, joten on tärkeää huomioida että elämän rytmi ja ympäristö on selkeästi erilaista kuin kaupungissa.

Mitä vaadimme, odotamme ja tarjoamme:

  • Kokemusta vähintään 2-3 vuotta esimiestyöstä
  • Esimiestaitoja ja johtamiskykyä sekä yhteistyötaitoja
  • Katelaskenta ja kustannustehokkuus halussa
  • Odotamme myös kovaa työmoraalia ja joustavuutta
  • Mahdollisuutta toteuttaa itseään
  • Palkka on neuvoteltavissa/ sopimuksen mukaan
  • Autamme asunnon hakemisessa

Kiinnostuitko paikasta?

Yhteyden saat: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / puh. 040 7750027

VARAUKSET (08) 868 4100 tai info(a)rukapeak.fi

Aukioloajat

Ruka Peak avaa ovensa 1.8.2017 klo.12.00!

Ti-La klo. 12.00- 20.00 ( 22.00 saakka tilanteen mukaan)

Su-Ma  Suljettu

Lämpimästi Tervetuloa!

LOGO ANGLAIS

Chalet Ruka Peak

logo

Juhannuskalliontie 27
FI-93825 Rukatunturi

+358 (0) 8 868 4100
info(at)rukapeak.fi

ruka kuusamo   tripadvisor   FinRelax tahtituote  Sauna Support   np wildfood logo rgb 2