Ruka Peak Tiedote

Uutistiedote 9.11.2021

Kuluneen 1,5 vuoden aikana olemme tehneet runsaasti kehittämistyötä konseptimme kirkastamiseksi, jotta voimme jatkossa tarjota vieraillemme entistä parempia, rauhallisempia ja eksklusiivisempia kokemuksia.

Olemme tehneet kattavaa markkinatutkimusta, sekä käyneet aktiivista keskustelua sidosryhmiemme kanssa matkailualan trendeistä ja niiden kehittymisestä. Matkailijat kaipaavat kohteelta rauhaa, personoitua palvelua, sekä turvallisuutta. Tähän kysyntään pyrimme nyt entistä paremmin vastaamaan.

Suurimmat muutokset kohdistuvat ravintolatoimintaamme. Ruka Peakin ravintola palvelee tulevalla kaudella ainoastaan hotellissa ja välittämissämme huviloissa majoittuvia vieraita. Tämän lisäksi palvelemme ryhmiä ennakkovarauksella. Muutoksen on tarkoitus olla pysyvä.

Tulemme kuitenkin kauden aikana järjestämään avoimia ravintolailtoja säännöllisesti kauden aikana, jolloin toivotamme kaikki kulinaristit tervetulleiksi nauttimaan ruoasta ja hyvästä juomasta pitkän kaavan kautta. Julkistamme ajankohdat lähiaikoina. Illalliskortit kannattaa varata heti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Suureen suosioon noussutta saunamaailmaamme vuokraamme jatkossakin normaalisti. Luolaan hakatussa savusaunassamme on uniikit löylyt, joita voi vilvoitella ulkoporealtaissamme. Savusaunan jälkeen on mukava rauhoittua illallisen äärelle ravintolaamme.

We are happy to answer all questions and inquiries at info@rukapeak.fi.

Toivotamme kaikille ihanaa ja menestyksekästä talvikautta. Nähdään pian Rukan huipulla!

Sanna Kuusiniemi
Toimitusjohtaja
Ruka Peak