Tarinamme

Ruka Peak icon

Tarinamme

Olemme perheomisteinen boutique-hotelli, joka sijaitsee yhdellä Rukan kauneimmista maisemista, Kuusamossa. Löydät Ruka-huipun Ruka-kukkulan huipulta, joka sijaitsee 430 metriä merenpinnan yläpuolella henkeäsalpaavassa luonnonmaisemassa. Ruka Peak on 17 vuotta toiminut perhevetoinen, pieni ja laadukas boutique hotelli ja ravintola Rukan kauneimmalla alueella, Mastorinteiden yläpuolella. Uniikki sijainti luonnonsuojelualueen kupeessa ja laskettelurinteiden juurella tarjoaa maagisen näkymän ympäröivään, koskemattomaan luontoon. Rauhallinen sijainti, lämmin ja vieraanvarainen palvelu, laadukas ympäristö ja erinomainen ravintolakokemus saavat vakioasiakkaamme palaamaan vuosi toisensa jälkeen takaisin. Tiloistamme löytyy näköalabaari ja huipputerassi hotellin yläkerrassa. Hotellin alakerrassa on ravintola sekä viinikellari, joissa on yhteensä 60 asiakaspaikkaa. Alakerrassa sijaitsee myös saunamaailma.

Perheemme

Luonto

Ruka Peakissä unelmien talven ihmemaasta tulee todellisuutta. Kuusamon alueen kaunis luonto takaa ikimuistoisen luontoseikkailun. Kesän yöttömät yöt tuovat kontrastia pimeään talveen, jota valaisee kuun ja tähtien lisäksi vitivalkoiset tykkylumipuut. Syksyllä luonnon täyttää upeat ruskan värit.

Keväällä vesi alkaa virtaamaan jälleen ja Kuusamon luonto herää talven jäljiltä henkiin. Jokainen vuodenaika on omalla tavallaan maaginen – kutsumme tätä luonnolliseksi luksukseksi.

Hotelli

Kaikki huoneet on sisustettu modernisti luonnonläheisillä materiaaleilla ja jokainen huone noudattaa värimaailmaltaan sille annettua nimeä: Ahma Sviitti, Poro Mini Sviitti, Karhu, Jänkä, Kuru, Laki, Seita ja Tykky. Jokaisesta huoneesta on upea näköala Rukan huipulta kohti Juhannuskallion kaunista luontomaisemaa.

Ravintola

Ravintola Peak on pieni, lämminhenkinen ravintola, joka tarjoaa paikallisista raaka-aineista käsin valmistettua mutkatonta ja herkullista ruokaa. Peakissä voit olla varma, että lautaseltasi löytyy sesongin puhtaimmat antimet lähialueiden metsistä, pientiloilta ja järvistä. Ravintolasalin tunnelmasta vastaa aito takkatuli sekä valaistut tykkylumipuut.

Saunamaailma & Spa

Saunamaailmassa on mukava rentoutua lempeissä löylyissä tai kylpypaljussa tähtitaivaan alla virvokkeita nautiskellen esimerkiksi rinnepäivän päätteeksi. Ruka Peakin saunamaailmaan kuuluu luolaan rakennettu savusauna, hotellin Kiuta-sauna, sekä kaksi jazuccia.

Vieraskirjasta

Tänne palaamme aina uudestaan
"Viehättävä hotelli, superystävällinen palvelu, savusauna ja poreamme tunturinäkymin, korkeatasoinen ravintola, samppanjabaari- mitä muuta voi toivoa! Pääsiäisen Pekka Terävä yhteistyö loistava oivallus. Palaamme joka vuosi takaisin!"

Laskettelija / TripAdvisor
Ihan huippua!
"Sanat eivät riitä kehumaan. Jokaisen on itse koettava tunturin taikaa. Jotain mainitakseni, henkilökunta ja palvelu ovat ihan huippua!"

Jori P/ Facebook
Mahtava kokemus!
"Upealla paikalla sijaitseva kokonaisuus, varustettuna yhtä upealla palvelulla. Huoneet kauniita ja tyylikkäitä. Lisäksi suosittelen lämpimästi kokeilemaan saunamaailmaa, täydellinen elämys on taattu. Tänne palaamme varmasti taas!"

Taika S / TripAdvisor
Suosittelen lämpimästi
"Ravintola ja hotelli, jossa on iso sydän. Ihana henkilökunta, jolle asiakaspalvelu, laatu ja viihtyisyys merkitsevät aidosti paljon. Kiitos upeasta viikonlopusta."

Kristian A / Facebook
Hieno, ihastuttava
"Ihana hotelli, jossa tunsi olevansa toivottu vieras. Erinomainen palvelu, jossa kynttilät oli sytytetty tyylikkäästi sekä aamupalalle, että valmiiksi saunaosastolle. Tyylikäs ravintola, jossa erinomaista ruokaa."

Kari S / TripAdvisor
Tyylikästä ja ystävällistä
"Todella tyylikäs ja huolella mietitty kokonaisuus. Palvelu ystävällistä, ammattitaitoista ja erittäin iloista. Kaikki palvelut kulkevat tasollisesti yhtenäisessä linjassa ravintolaa ja hotellia myöten. Täällä viihtyy ja rentoutuu."

Ruokamatkailija / TripAdvisor
Aito, romanttinen ja henkeäsalpaava oleskelu
"Vietimme uskomattoman yhden yön Rukan huipulla myöhään syksyllä (lokakuussa). Rukan huippu on perheomisteinen hotelli ja ravintola. Olimme erittäin tyytyväisiä saamamme palveluun: kauniisti esitetty aamiainen ja kynttiläsauna vain me kaksi."

Sara / TripAdvisor
Previous slide
Next slide

Nähdään pian!

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Liity meidän uutiskirjelistalle

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste
Scroll to Top