Aktiviteetit

Helli kehoasi ja mieltäsi Rukatunturin upeissa maisemissa. Tarjoamme monia erilaisia paikallisia elämyksiä, joiden parissa saat mahdollisimman paljon irti kauniista Rukan ja Kuusamon luonnosta. Sijaintimme Rukan huipulla mahdollistaa monipuoliset aktiviteetit niin omatoimisesti kuin ohjattunakin.

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste
Ruka Peak icon

Aktiviteetit ja opastetut retket ovat tarkoitettu Ruka Peakissa yöpyville vieraille

Jooga

Yoga in sauna lounge

Jooga & saunajooga

Jooga on ihana tapa tervehtiä aurinkoa aamuisin tai rauhoittua iltaa kohti. Tarjoamme helppoa sekä edistyneempää joogaa, tason ja tarpeen mukaan. Saunajooga on erinomainen tapa rauhoittaa mieli ja lievittää stressiä. Järjestämme joogaa myös Ruka Peakissä.
Tuntien kesto ja hinta vaihtelee
Yoga in the forest

Metsäjooga

Metsäjoogassa pääset uppoutumaan ympäröivään, upeaan luontoon. Rentouttavat jooga- ja hengitysharjoitukset sekä meditaatio tasapainottavat niin kehoa kuin mieltä.
Tuntien kesto ja hinta vaihtelee

Talvi

Activities Ruka Peak

Kota-retki

Lähde paikallisen oppaan mukaan lumikenkäretkelle lähiluontoon nauttimaan upeista maisemista. Oppaasi kertoo alueen elämästä, kulttuurista, historiasta ja luonnon kierrosta. Istahda tykky puiden alle ja nauti pohjoisen kauneudesta. Retkellä vieraillemme meidän salaisessa kodassa, jossa sytytämme tulet ja nautimme tunnelmasta. Tarjoamme retkellä kuuma juotavaa ja pientä syötävää.

Kesto: 3 tuntia
Hinta: 140€/hlö - minimi 2 hlö

Lumikenkäily

Koe talvinen ihmemaa lumikengillä. Opastetut retket vievät sinut esimerkiksi upeaan Riisitunturin kansallispuistoon tai lähimetsiin ja -vaaroille, kauniiden tykkylumipuiden keskelle. Retken aikana opas kertoo sinulle alueen historiasta ja luonnosta, ja pääset nauttimaan kuusenkerkkäsiirapilla höystetyistä nokkosletuista nuotion äärellä.

Reindeer

Poro Safari

Talviaikaan porotokat ovat omistajiensa hoidettavina ja näitä mahtavia eläimiä pääsee tapaamaan sekä ruokkimaan porosafarilla. Lisäksi pääset kokemaan aidon rekiajelun.
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 120€/hlö
Husky safari

Husky Safari

Koe pohjoinen talvi ja vauhdin huuma perinteisen huskykelkan kyydissä! Kahden hengen kelkkaa vetää kuuden huskyn tiimi ja ammattiopas ajaa vierellänne koko matkan.

Kesto: väh. 2 tuntia
Hinta: 165€/hlö

Hiihto ja laskettelu

Rukan mäet ovat auki lasketteluun ja lumilautailuun sesongin aikana. Lisäksi lähistömme tarjoaa monia kauniita hiihtoreittejä. Tarjoamme mieluusti apua varusteiden vuokraamisessa ja retken suunnittelemisessa. Vieraamme saavat yhteistyökumppanimme HILL Ski -vuokraamon kautta alennusta varustevuokrista.

Northern Lights

Revontulet

Talvisin koemme revontulet, eli Aurora Borealis - ilmiön. Vaikka emme voi etukäteen ennustaa tarkalleen missä ja milloin revontulia voi nähdä, revontuliretken voi varata etukäteen ja paikallinen oppaamme vie sinne, missä revontulia todennäköisimmin sinä yönä näkee.

Kesä

Summer nature

Kävelyretki keskiyön auringossa

Kesäisin koemme yöttömän yön, jolloin aurinko ei laske lainkaan. Lähde paikallisen oppaan kanssa katsomaan tunturia kiertävää taianomaista keskiyön aurinkoa, tyyniä järviä ja hiljaista luontoa.
Valtavaara trail

Vaellus ja luontokävelyt

Vaeltaminen on loistava tapa kokea kaunis luontomme. Ohjattu vaellus voidaan järjestää tarpeen ja kokemuksen mukaan, joten se sopii kaikentasoisille vaeltajille. Lyhyemmillä vaelluksilla tarjotaan kahvi ja välipala, pidemmillä matkoilla nautitaan lounas tai illallinen luonnon keskellä Rauhallinen kävely luonnossa on helpompi ja lyhyempi vaihtoehto vaeltamiselle. Paikallinen oppaamme kävelee ryhmäsi kanssa ja kertoo teille alueemme historiasta, kasveista ja eläimistä.
Valtavaara trail

Hiljainen kävelyretki metsässä

Hiljainen kävelyretki on loistava tapa nauttia luonnosta täysin aistein. Kävele paljain jaloin sammalikossa, anna mielesi pysähtyä ja uppoudu ympäröivään metsään.
Rafting

Koskenlasku

Oulangan kosket ja yhteistyökumppanimme tarjoavat mahdollisuuden tähän jännittävään elämykseen, joka saa takuulla adrenaliinin liikkeelle. Reittivaihtoehtoja on erilaisia ja valittavana on joko pienet kosket tai isot kosket.
Kesto: Riippuu reitin pituudesta ja ohjelmasta
Hinta: 50-120€/hlö

Hyvä tietää

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Liity meidän uutiskirjelistalle

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste
Scroll to Top