Aktiviteetit

Helli kehoasi ja mieltäsi Rukatunturin upeissa maisemissa. Tarjoamme monia erilaisia paikallisia elämyksiä, joiden parissa saat mahdollisimman paljon irti kauniista Rukan ja Kuusamon luonnosta. Sijaintimme Rukan huipulla mahdollistaa monipuoliset aktiviteetit niin omatoimisesti kuin ohjattunakin.

Ruka Peak icon

Saunamaailma

Experience Ruka Peak’s enchanting Sauna World, located in a cave within the west wing. Immerse yourself in a traditional underground smoke sauna and unwind in a jacuzzi under the starlit sky. Enjoy a cozy dinner at our restaurant after your sauna retreat.

Our two distinctive cave saunas, complete with changing rooms, showers, and a wood-burning fireplace, are connected by a terrace with two outdoor jacuzzis for 14 guests.

Sauna World offers drinks and snacks, and please note, it is licensed for alcoholic beverages. Available for rental, even for non-hotel guests (see prices below). Indulge in a unique sauna experience at Ruka Peak.

Saunakokemus

Kokonaisvaltainen saunakokemus Peakin saunamaailmassa sisältää saunan, savusaunan, paljun sekä jacuzzin käytön. Saunamaailman voi vuokrata 3 tunniksi, joka sisältää pyyhkeet, tossut ja saunahatut.
Saunamaailma: 750€ + 35€/person
 

Sauna Reservations

info@rukapeak.fi

Please note: Remember to make your booking well before your desired time, as it takes up to 7 hours to warm the smoke sauna.

Hoidot & Hieronnat

Ruka Peakin vierailla on myös mahdollisuus varata hierontaa ja erilaisia hemmotteluhoitoja. Hoidot järjestään paikan päällä Peakissä . Kysy lisää, mikäli olet kiinnostunut.

Activities and guided tours are for guests staying at Ruka Peak

Jooga

Yoga in sauna lounge

Jooga & saunajooga

Jooga on ihana tapa tervehtiä aurinkoa aamuisin tai rauhoittua iltaa kohti. Tarjoamme helppoa sekä edistyneempää joogaa, tason ja tarpeen mukaan. Saunajooga on erinomainen tapa rauhoittaa mieli ja lievittää stressiä. Järjestämme joogaa myös Ruka Peakissä.

Tuntien kesto ja hinta vaihtelee

Yoga in the forest

Metsäjooga

Metsäjoogassa pääset uppoutumaan ympäröivään, upeaan luontoon. Rentouttavat jooga- ja hengitysharjoitukset sekä meditaatio tasapainottavat niin kehoa kuin mieltä.
Tuntien kesto ja hinta vaihtelee

Talvi

Activities Ruka Peak

Kota-retki

Lähde paikallisen oppaan mukaan lumikenkäretkelle lähiluontoon nauttimaan upeista maisemista. Oppaasi kertoo alueen elämästä, kulttuurista, historiasta ja luonnon kierrosta. Istahda tykky puiden alle ja nauti pohjoisen kauneudesta. Retkellä vieraillemme meidän salaisessa kodassa, jossa sytytämme tulet ja nautimme tunnelmasta. Tarjoamme retkellä kuuma juotavaa ja pientä syötävää.

Kesto: 3 tuntia
Hinta: 140€/hlö - minimi 2 hlö

Lumikenkäily

Koe talvinen ihmemaa lumikengillä. Opastetut retket vievät sinut esimerkiksi upeaan Riisitunturin kansallispuistoon tai lähimetsiin ja -vaaroille, kauniiden tykkylumipuiden keskelle. Retken aikana opas kertoo sinulle alueen historiasta ja luonnosta, ja pääset nauttimaan kuusenkerkkäsiirapilla höystetyistä nokkosletuista nuotion äärellä.

Reindeer

Poro Safari

Talviaikaan porotokat ovat omistajiensa hoidettavina ja näitä mahtavia eläimiä pääsee tapaamaan sekä ruokkimaan porosafarilla. Lisäksi pääset kokemaan aidon rekiajelun.

Kesto: 2 tuntia
Price: Ask for price

Husky safari

Husky Safari

Koe pohjoinen talvi ja vauhdin huuma perinteisen huskykelkan kyydissä! Kahden hengen kelkkaa vetää kuuden huskyn tiimi ja ammattiopas ajaa vierellänne koko matkan.

Kesto: väh. 2 tuntia
Price: Ask for price

Hiihto ja laskettelu

Rukan mäet ovat auki lasketteluun ja lumilautailuun sesongin aikana. Lisäksi lähistömme tarjoaa monia kauniita hiihtoreittejä. Tarjoamme mieluusti apua varusteiden vuokraamisessa ja retken suunnittelemisessa. Vieraamme saavat yhteistyökumppanimme HILL Ski -vuokraamon kautta alennusta varustevuokrista.

Northern Lights

Revontulet

Talvisin koemme revontulet, eli Aurora Borealis - ilmiön. Vaikka emme voi etukäteen ennustaa tarkalleen missä ja milloin revontulia voi nähdä, revontuliretken voi varata etukäteen ja paikallinen oppaamme vie sinne, missä revontulia todennäköisimmin sinä yönä näkee.

Kesä

Summer nature

Kävelyretki keskiyön auringossa

Kesäisin koemme yöttömän yön, jolloin aurinko ei laske lainkaan. Lähde paikallisen oppaan kanssa katsomaan tunturia kiertävää taianomaista keskiyön aurinkoa, tyyniä järviä ja hiljaista luontoa.
Valtavaara trail

Vaellus ja luontokävelyt

Vaeltaminen on loistava tapa kokea kaunis luontomme. Ohjattu vaellus voidaan järjestää tarpeen ja kokemuksen mukaan, joten se sopii kaikentasoisille vaeltajille. Lyhyemmillä vaelluksilla tarjotaan kahvi ja välipala, pidemmillä matkoilla nautitaan lounas tai illallinen luonnon keskellä Rauhallinen kävely luonnossa on helpompi ja lyhyempi vaihtoehto vaeltamiselle. Paikallinen oppaamme kävelee ryhmäsi kanssa ja kertoo teille alueemme historiasta, kasveista ja eläimistä.
Valtavaara trail

Hiljainen kävelyretki metsässä

Hiljainen kävelyretki on loistava tapa nauttia luonnosta täysin aistein. Kävele paljain jaloin sammalikossa, anna mielesi pysähtyä ja uppoudu ympäröivään metsään.
Rafting

Koskenlasku

Oulangan kosket ja yhteistyökumppanimme tarjoavat mahdollisuuden tähän jännittävään elämykseen, joka saa takuulla adrenaliinin liikkeelle. Reittivaihtoehtoja on erilaisia ja valittavana on joko pienet kosket tai isot kosket.
Kesto: Riippuu reitin pituudesta ja ohjelmasta
Hinta: 50-120€/hlö

Hyvä tietää

Welcome.

Juhannuskalliontie 27 A,
FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi
+358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Subscibe to our newsletter

© All rights reserved Ruka Peak 2024 | Tietosuojaseloste

Scroll to Top