Peak hakee huipputyyppejä saliin ja keittiöön kaudelle 2018

peak staff

Ruka Peak hakee huipputyyppejä saliin ja keittiöön kaudeksi 2018-2019.

Etsimme nyt tiimiimme tarjoilijoita sekä kokkeja

Meistä

Ruka Peak on 12 vuotta toiminut perhevetoinen, pieni ja laadukas boutique hotelli & ravintola, Rukan kauneimmalla alueella. Ainutlaatuinen sijainti 430 metriä merenpinnan yläpuolella, luonnon suojelualueen kupessa mahdollistaa henkeäsalpaavan panorama-näkymän Peakiä ympäröivään koskemattomaan luontoon. Hiljainen ja rauhallinen sijainti, lämmin ja vieraanvarainen palvelu, laadukas ympäristö ja erinomainen ravintolakokemus ovat syitä miksi vakioasiakkaamme palaavat vuosi toisen jälkeen takaisin.

Hotellissamme on kuusi boutique huonetta ja kaksi sviittiä, sekä näköalabaari ja huipputerassi joka toimii ravintolatilana iltaisin ja päivisin huippusuosittuna samppanjaterassina. Hotellin alakerrasta löytyy 70-paikkainen ravintola, viinikellari ja talon saunamaailma. Hotellin läheisyydessä ihan näköyhteyden päässä on luksushuviloita, joita välitämme oman hotellimme lisäksi. Rukan laskettelurinteet sijaitsevat aivan Ruka Peakin ja villakylän läheisyydessä Ski in-Ski out tyyppisesti. Hiihtolatu ja moottorikelkkareitti lähtevät aivan Peakin takapihalta ja hotellille on helppo tulla myös autolla.

Ravintolamme palvelee hotellivieraiden lisäksi myös alueella vierailevia asiakkaita. Tarjoilemme aamiaista, laskettelijoiden rakastamaa lounasta sekä tunnelmallista illallista ja riista-raclettea. Suuren kysynnän vuoksi haluaisimme jatkossa tarjota myös vaihtuvan illallismenun ala carten lisäksi. 

Miksi Peakiin?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkeatasoisten makuelämysten puolesta. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa kaupungin hektisyys luontokeskeiseen ja huippu duuniin mahtavalla paikalla, hienon työporukan ympärille ja parhaiden raaka-aineiden äärellä. Ravintola-toimintamme on vielä toistaiseksi kausiluonteista mutta pyrimme pidentämään kauttamme vuosi vuodelta ja päämääränä on ympärivuotinen toiminta lähitulevaisuudessa. Tällä hetkellä Peakin kausi on marraskuusta huhtikuun loppuun. 

Mitä toivomme sinun tuovan porukkaamme?

Peakin tiimissä arvostamme iloista, lämminhenkistä ja pirteää tiimipelaajaa joka viihtyy perhevetoisessa ja yrittäjähenkisessä porukassa. 

Kiinnostuitko?


Kyselyt ja lisätiedot: sanna@rukapeak.fi   / puh. 0407750027

Kia ArpiaComment