Oletko Peak:in uusi keittiömestari?

1 (3).jpg
1.jpg

Ruka Peak hakee uutta keittiömestaria, uskallatko ottaa haasteen vastaan?

Etsimme nyt tiimiimme keittiömestaria, vastaamaan Boutique Hotel & Restaurant Ruka Peakin ravintolasta. Vastaat työssäsi keittiön toiminnasta, tuloksellisuudesta sekä ruokatuotteen suunnittelusta ja vahvasti mukana koko toimintamme suunnittelu- ja kehitystyössä. Päivittäisen työn organisointi ja keittiöhenkilökunnan esimiehenä toiminen on tärkeä osa työtehtävääsi.

Meistä

Ruka Peak on 12 vuotta toiminut perhevetoinen, pieni ja laadukas boutique hotelli & ravintola, Rukan kauneimmalla alueella. Ainutlaatuinen sijainti 430 metriä merenpinnan yläpuolella, luonnon suojelualueen kupessa mahdollistaa henkeäsalpaavan panorama-näkymän Peakiä ympäröivään koskemattomaan luontoon. Hiljainen ja rauhallinen sijainti, lämmin ja vieraanvarainen palvelu, laadukas ympäristö ja erinomainen ravintolakokemus ovat syitä miksi vakioasiakkaamme palaavat vuosi toisen jälkeen takaisin.


Hotellissamme on kuusi boutique huonetta ja kaksi sviittiä, sekä näköalabaari ja huipputerassi joka toimii ravintolatilana iltaisin ja päivisin huippusuosittuna samppanjaterassina. Hotellin alakerrasta löytyy 70-paikkainen ravintola, viinikellari ja talon saunamaailma. Hotellin läheisyydessä ihan näköyhteyden päässä on luksushuviloita, joita välitämme oman hotellimme lisäksi. Rukan laskettelurinteet sijaitsevat aivan Ruka Peakin ja villakylän läheisyydessä Ski in-Ski out tyyppisesti. Hiihtolatu ja moottorikelkkareitti lähtevät aivan Peakin takapihalta ja hotellille on helppo tulla myös autolla. Ruka Peak on oiva valinta myös yritys-, kokous- ja lomaryhmille, tarjoten yksilöllistä majoitusta ja räätälöityjä ohjelmapaketteja. 

Meidän ruokafilosofiasta

Peakin filosofiassa tärkeimmät kulmakivet ovat "villi" ruoka, laadukkaat huippuviinit, lämminhenkinen palvelu ja ennen kaikkea intohimoinen sekä kokeilunhaluinen keittiö. Keittiömme on käyttänyt läpi aikojen paikallisia raaka-aineita ja paikallisia tuottajia sekä lähialueiden toimittajia. Eli suhteet omiin kalastajiin ja metsästäjiin ovat erittäin tärkeässä osassa. Olemme ylpeitä saadessamme kertoa ruoan alkuperästä ja tuottajista asiakkaillemme. Esimerkkinä Kilpisjärven Kaunon riekko, joka on ollut viimeisen parin vuoden ajan hitti raaka-aineemme. Peakissä asiakas voi olla varma että lautaselta löytyy sesongin puhtaimmat raaka-aineet lähialueiden metsistä, pientiloilta ja järvistä.

Ravintolamme palvelee hotellivieraiden lisäksi myös alueella vierailevia asiakkaita. Tarjoilemme aamiaista, laskettelijoiden rakastamaa lounasta sekä tunnelmallista illallista ja riista-raclettea. Suuren kysynnän vuoksi haluaisimme jatkossa tarjota myös vaihtuvan illallismenun ala carten lisäksi. 

Miksi Peakiin?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkeatasoisten makuelämysten puolesta. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa kaupungin hektisyys luontokeskeiseen ja kunnianhimoiseen työhön mahtavalla paikalla, hienon työporukan ympärille ja parhaiden raaka-aineiden äärellä. Pääset toteuttamaan itseäsi upouudessa keittiössä, tunturin parhaalla paikalla. Ravintola-toimintamme on vielä toistaiseksi kausiluonteista mutta pyrimme pidentämään kauttamme vuosi vuodelta ja päämääränä on ympärivuotinen toiminta lähitulevaisuudessa. Tällä hetkellä Peakin kausi on marraskuusta huhtikuun loppuun. 

Mitä toivomme sinun tuovan porukkaamme?

Etsimme keittiömestaria, joka on koko sydämellään mukana rakentamassa ja kehittämässä Ruka Peakiä kansamme. Olet valmis jatkamaan menestyksekkään ravintolan kehittämistä, tukenasi koko hotellin ja ravintolan tiimi. Haemme luovuutta omaavaa tiimipelaajaa joka viihtyy perhevetoisessa ja yrittäjähenkisessä porukassa. Keittiömestarina sinulla löytyy johtamiskykyä, yhteistyötaitoja ja intohimoa ruuan laatua kohtaan. Työhön hakevalta vaaditaan vähintään 2-3 vuoden esimieskokemusta. Toivoisimme että löytäisimme keittiömestarin joka pystyisi aloittamaan jo lokakuussa menusuunnittelun merkeissä sekä sitoutumaan pidemmäksi aikaa.

Sinulla on

  • Esimieskokemusta vähintään 2-3 vuotta
  • Esimiestaitoja ja johtamiskykyä sekä yhteistyötaitoja

  • Katelaskenta ja kustannus tehokkuus halussa
  • Odotamme myös kovaa työmoraalia ja joustavuutta 
  • Palkka on neuvoteltavissa/ sopimuksen mukaan
  • Avustamme asunnon hakemisessa

Kiinnostuitko paikasta?


Kyselyt ja lisätiedot: sanna@rukapeak.fi   / puh. 0407750027