For All Your Work Needs

Ruka Peak icon

Work-friendly

Ruka Peak is your ideal venue for gatherings of 2-30 people. Surrounded by stunning landscapes, our boutique hotel and nearby villas offer unique meeting spaces. Unwind in our Sauna World after productive days, featuring a traditional smoke sauna, hot tub, and jacuzzi. Conclude with a cozy dinner at our restaurant. 

Explore our packages for a tailored experience—contact us today.

Majoitusvaihtoehdot

Kuljetukset

Tarjoamme mahdollisuuden kuljetuksiin lentokentältä sekä lisäksi pystymme järjestämään ryhmällenne kaikki tarvittavat kuljetukset matkanne ajaksi. Kysy lisää varauksen yhteydessä.

Kokoustilat

Masto Lounge & huipputerassi

Masto Lounge soveltuu jopa 20 hengen palaveriin tai cocktail-tilaisuuteen. Videotykki ja muut kokousvälineet löytyvät paikan päältä. Tilassa on myös oma baari, joka voidaan avata tilauksesta. Huipputerassilla voi järjestää illallisen 30 hengelle. Iso takka ja upeat näkymät Kuusamon maisemiin ovat tilan parasta antia.

Susikabinetti

Keskimmäisessä kerroksessa on Susikabinetti, jossa voi pitää palaveria, työskennellä ryhmissä, nauttia leffasta, pelata erilaisia pelejä tai seurustella ystävien kanssa takkatulen loisteessa. Tila soveltuu 16 henkilölle.

Ravintola & viinikellari

Ravintolasaliin mahtuu isompikin ryhmä (noin 45 henkilöä) ja ryhmätyöskentelyä varten on käytössä erilaisia tiloja. Viinikellariin mahtuu yhteensä noin 20 henkilöä (tila on kaksiosainen).

Kiuta-sauna kabinetti

Kiuta- saunakabinetti sopii tunnelmaltaan rennompaan kokoukseen. Tila soveltuu 16 henkilölle.

Ota yhteyttä

Esimerkkiohjelma

3 vuorokautta

Päivä 1

Day 2

Päivä 3

4 Days

Päivä 1

Day 2

Päivä 3

Päivä 4

Please note: Breakfast and dinner catering are possible to the villas.

Welcome.

Juhannuskalliontie 27 A,
FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi
+358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Subscibe to our newsletter

© All rights reserved Ruka Peak 2024 | Tietosuojaseloste

Scroll to Top