Yrityksille

Ruka Peak icon

Yrityksille

Ruka Peakissä järjestät korkeatasoiset ja unohtumattomat kokoukset sekä yritystapahtumat 2-30 henkilölle. Räätälöimme kokoukset yksilöllisesti vastaamaan tarpeitanne.

Myyntipalvelumme pitää huolen siitä, että vierailunne on teille vaivaton ja elämyksellinen. Majoitus tapahtuu Boutique-hotellissamme tai aivan hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevissa villoissa Rukan huipulla. Kokouspäiviä täydentää upea saunamaailmamme, jonka jälkeen voitte nauttia illallisen tunnelmallisessa ravintolassamme.

Järjestämme myös mielellämme toiveidenne mukaiset aktiviteetit tuomaan tasapainoa ja virkistystä päiviinne. Tutustu kokouspaketteihimme, sekä tarjoamiimme majoitusvaihtoehtoihin alla ja ota yhteyttä jo tänään.

Majoitusvaihtoehdot

Kuljetukset

Tarjoamme mahdollisuuden kuljetuksiin lentokentältä sekä lisäksi pystymme järjestämään ryhmällenne kaikki tarvittavat kuljetukset matkanne ajaksi. Kysy lisää varauksen yhteydessä.

Kokoustilat

Masto Lounge & huipputerassi

Masto Lounge soveltuu jopa 20 hengen palaveriin tai cocktail-tilaisuuteen. Videotykki ja muut kokousvälineet löytyvät paikan päältä. Tilassa on myös oma baari, joka voidaan avata tilauksesta. Huipputerassilla voi järjestää illallisen 30 hengelle. Iso takka ja upeat näkymät Kuusamon maisemiin ovat tilan parasta antia.

Susikabinetti

Keskimmäisessä kerroksessa on Susikabinetti, jossa voi pitää palaveria, työskennellä ryhmissä, nauttia leffasta, pelata erilaisia pelejä tai seurustella ystävien kanssa takkatulen loisteessa. Tila soveltuu 16 henkilölle.

Ravintola & viinikellari

Ravintolasaliin mahtuu isompikin ryhmä (noin 45 henkilöä) ja ryhmätyöskentelyä varten on käytössä erilaisia tiloja. Viinikellariin mahtuu yhteensä noin 20 henkilöä (tila on kaksiosainen).

Kiuta-sauna kabinetti

Kiuta- saunakabinetti sopii tunnelmaltaan rennompaan kokoukseen. Tila soveltuu 16 henkilölle.

Ota yhteyttä

Esimerkkiohjelma

2 vuorokautta

Päivä 1

Day 2

Päivä 3

Huom! Catering mahdollinen villoihin aamiaisen ja illallisen osalta.

3 vuorokautta

Päivä 1

Day 2

Päivä 3

Päivä 4

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Liity meidän uutiskirjelistalle

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste
Scroll to Top