Hotelli

Boutique Hotel Ruka Peak tarjoaa 6 boutiquehotellihuonetta ja 2 sviittiä. Idyllinen alppihotelli sijaitsee Itä-Rukalla Mastorinteiden yläpuolella, Juhannuskallion kupeessa. Kaikki huoneet on sisustettu modernisti luonnonläheisillä materiaaleilla ja jokainen huone noudattaa värimaailmaltaan sille annettua nimeä: Ahma Sviitti, Poro Mini Sviitti, Karhu, Jänkä, Kuru, Laki, Seita ja Tykky. Jokaisesta huoneesta on upea näköala Rukan huipulta kohti Juhannuskallion kaunista luontomaisemaa. Jos sinulla käy tuuri, voit ihailla isojen ikkunoiden takaa revontulia suoraan sängystä.

Ruka Peak icon

Majoittuminen Rukalla

Ahma Sviitti

Ahma Sviitti on hotellin tilavin ja näyttävin huone. Sviitistä sekä omalta terassilta on upeat maisemat suoraan Juhannuskalliolle ja tunturiin. Huoneessa on lisäksi sauna sekä oma baari ja oleskelutila. Varusteluun kuuluu myös taulutelevisio kotiteatterilla, hiustenkuivain sekä wlan-yhteys. Täytämme mielellämme toiveenne huoneen ja lisäpalveluiden osalta.

Poro Mini Sviitti

Poro Mini Sviitti on sisustettu tunnelmallisesti ja värimaailmaltaan luonnonläheisesti. Huoneessa on upea näköala isolta omalta ulkoterassilta. Varusteluun kuuluu muhkea jenkkisänky, poreamme, taulutelevisio, hiustenkuivain, wlan-yhteys sekä minibaari. Täytämme mielellämme toiveenne huoneen ja lisäpalveluiden osalta.

Boutique Huone

Boutique huone on sisustettu modernisti ja värimaailmaltaan yksilöllisesti. Huoneesta on upea näköala omalta ulkoterassilta sekä muhkeat jenkkisängyt. Varusteluun kuuluu muhkea jenkkisänky, taulutelevisio, hiustenkuivain, wlan-yhteys sekä minibaari. Täytämme mielellämme toiveenne huoneen ja lisäpalveluiden osalta.

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Liity meidän uutiskirjelistalle

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste