Hotelli

Boutique Hotel Ruka Peak tarjoaa 6 boutiquehotellihuonetta ja 2 sviittiä. Idyllinen alppihotelli sijaitsee Itä-Rukalla Mastorinteiden yläpuolella, Juhannuskallion kupeessa. Kaikki huoneet on sisustettu modernisti luonnonläheisillä materiaaleilla ja jokainen huone noudattaa värimaailmaltaan sille annettua nimeä. Jokaisesta huoneesta on upea näköala Rukan huipulta kohti Juhannuskallion kaunista luontomaisemaa.

Ruka Peak icon

Accommodation at Ruka Peak

Ahma Sviitti

Ahma Sviitti on hotellin tilavin ja näyttävin huone. Sviitistä sekä omalta terassilta on upeat maisemat suoraan Juhannuskalliolle ja tunturiin. Huoneessa on lisäksi sauna sekä oma oleskelutila. Varusteluun kuuluu myös taulutelevisio, hiustenkuivain sekä wlan-yhteys. Täytämme mielellämme toiveenne huoneen ja lisäpalveluiden osalta.

Poro Mini Sviitti

Poro Mini Sviitti on sisustettu tunnelmallisesti ja värimaailmaltaan luonnonläheisesti. Huoneessa on upea näköala isolta omalta ulkoterassilta. Varusteluun kuuluu muhkea jenkkisänky, poreamme, taulutelevisio, hiustenkuivain ja wlan-yhteys. Täytämme mielellämme toiveenne huoneen ja lisäpalveluiden osalta.

Boutique Huone

Boutique huone on sisustettu modernisti ja värimaailmaltaan yksilöllisesti. Huoneesta on upea näköala omalta ulkoterassilta. Varusteluun kuuluu muhkea jenkkisänky, taulutelevisio, hiustenkuivain ja wlan-yhteys. Täytämme mielellämme toiveenne huoneen ja lisäpalveluiden osalta. 

Hyvä tietää

Sisään- ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen klo 16 alkaen, uloskirjautuminen klo 12 asti. Aikainen sisäänkirjautuminen ja myöhäinen uloskirjautuminen ovat mahdollisia varaustilanteesta riippuen. Voit kysyä mahdollisuutta henkilökunnalta.

Aamiainen

Aamiainen on tarjolla klo 9. Tarjoilemme mielellämme aamiaisen vuoteeseen lisämaksusta, mikäli sinulla on aamulla uninen olo.

Ravintola

The restaurant is open in September from Thursday to Saturday,
17-22

Minibaari

Vaihdoimme minibaarin käytävälle rauhoittaaksemme huoneet. Punainen minibaari-jääkaappi löytyy vastaanotosta. Valitse, mitä haluat ja merkitse se huoneesi minibaarilistaan. Jos jotain puuttuu, ilmoita meille niin täytämme minibaarin.

Talon Sauna

Vieraillemme talon sauna kuuluu hintaan. Voit valita saunavuoron vastaanotosta löytyvästä saunavuorolistasta ja lämmitämme saunan sinulle. Saunalle on myös mahdollista järjestää sauna-tapaksia erillisestä maksusta.

Saunamaailma

Saunamaailmamme on mahdollista vuokrata erikseen. Saunamaailmasta löytyy perinteinen savusauna ja kaksi poreallasta . Myös hierontaa ja erilaisia spa-hoitoja on mahdollista tilata erikseen. Kysy lisätietoja vastaanotosta.

Siivous

Huoneet siivotaan päivittäin klo 11–13 välillä tai erikseen sovittuna aikana. Pyyhkeet ja lakanat vaihdetaan 3 päivän välein. Extra-vaihdot pyynnöstä hintaan 5€. Tupakointi on kielletty kaikissa huoneissa, lukuun ottamatta parvekkeita.

Pesulapalvelu

Voit käyttää pesulapalveluamme lisämaksusta.

Vuokraa lasketteluvarusteita

Laskettelu- ja lumilautailuvarusteita voi vuokrata HILL Ski Rentistä Rukan kylässä. Asukkaamme saavat 10% alennuksen, kysy lisää henkilökunnaltamme.

Suksihuone

Suksihuoneessamme on tilaa säilyttää laskettelu- ja hiihtovarusteita sekö kuivauskaapit ja kengänlämmittimet. Suksihuone löytyy toisesta kerroksesta vastaanoton ja portaikon välistä.

Ski-in – Ski-out

Lähin laskettelurinne on 30 metriä etuoveltamme. Alas laskemalla pääset lähimmille ankkurihisseille: Masti 1 & Masto 2.

Lumikengät

Asukkaamme voivat lainata maksutta lumikenkiä ja sauvoja suksihuoneestamme.

Takka

Turvallisuutesi vuoksi pyydämme, että kysyt henkilökuntaa sytyttämään takat puolestasi.

Taksi

Taksi Keijo Saapunki
+358(0)8 868 1222

Ravintolasuosituksemme

Ruok BurgerKylän parhaat hampurilaiset
Pizzeria RukaKylän parhaat pitsat
Hanki BarUpea pieni baari Rukan kylässä, elävää musiikkia aika ajoin
Studio restaurant TundraKulinaarista iloa ja esteettisiä kokemuksia yksityisen ravintolan, ruoanlaittokurssien ja keramiikkastudion muodossa

Yhteystiedot

+358 (0)8 868 4100 / info@rukapeak.fi
Juhannuskalliontie 27 A
FI-93830 Rukatunturi, Suomi

Lemmikit

Kaksi boutique-huoneistamme soveltuu lemmikeille. Huomioithan, että hotellissamme on usein paikalla hotellikoiramme Helmi & Tyyne.

Juhannuskalliontie 27 A,
FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi
+358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Subscribe to our newsletter

© All rights reserved Ruka Peak 2024 | Tietosuojaseloste

Scroll to Top