Hotelli

Boutique Hotel Ruka Peak tarjoaa 6 boutiquehotellihuonetta ja 2 sviittiä. Idyllinen alppihotelli sijaitsee Itä-Rukalla Mastorinteiden yläpuolella, Juhannuskallion kupeessa. Kaikki huoneet on sisustettu modernisti luonnonläheisillä materiaaleilla ja jokainen huone noudattaa värimaailmaltaan sille annettua nimeä. Jokaisesta huoneesta on upea näköala Rukan huipulta kohti Juhannuskallion kaunista luontomaisemaa.

Ruka Peak icon

Accommodation at Ruka Peak

Ahma Sviitti

Ahma Sviitti on hotellin tilavin ja näyttävin huone. Sviitistä sekä omalta terassilta on upeat maisemat suoraan Juhannuskalliolle ja tunturiin. Huoneessa on lisäksi sauna sekä oma oleskelutila. Varusteluun kuuluu myös taulutelevisio, hiustenkuivain sekä wlan-yhteys. Täytämme mielellämme toiveenne huoneen ja lisäpalveluiden osalta.

Poro Mini Sviitti

Poro Mini Sviitti on sisustettu tunnelmallisesti ja värimaailmaltaan luonnonläheisesti. Huoneessa on upea näköala isolta omalta ulkoterassilta. Varusteluun kuuluu muhkea jenkkisänky, poreamme, taulutelevisio, hiustenkuivain ja wlan-yhteys. Täytämme mielellämme toiveenne huoneen ja lisäpalveluiden osalta.

Boutique Huone

Boutique huone on sisustettu modernisti ja värimaailmaltaan yksilöllisesti. Huoneesta on upea näköala omalta ulkoterassilta. Varusteluun kuuluu muhkea jenkkisänky, taulutelevisio, hiustenkuivain ja wlan-yhteys. Täytämme mielellämme toiveenne huoneen ja lisäpalveluiden osalta. 

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Liity meidän uutiskirjelistalle

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste
Scroll to Top