A'la Carte

 

alkuruuat

Herkkutatti-cappuccino ja tryffelivaahtoa 16 

Merilapin karitsatartaria, rakunaa ja dijon-majoneesia 19

Matalassa haudutettua sitrustaimenta, pähkinävoissa paistettua puikulaperunaa ja savustettua punajuurta 19

Metsäsieniquiche, rakuunacreme ja tomaattihilloke 18

 

pääruuat

Paikallista ahventa , vuohenjuusto-perunakroketti & voi-valkoviinikastiketta 32

Timjamivoissa paistettua hanhenrintaa, palsternakka-vaniljapaistosta, karpalohilloketta ja ruisrisottoa 32

Metsäkauris tournedos, rapeita tatteja, omena-piparjuuripuuroa & riista-punaviinikastiketta 43

Viininleike, maalaisranskalaiset & remoulade 27

Tomaatti-basilikakastikkeessa haudutettua kasvislasagnea 27

 

jälkiruuat

Lakka crème brûlée ja mustikkasorbettia 14

Pähkinäfinancier, mantelikreemiä, suolakinuskia ja karpalo-jaloviinajäätelöä 14

Kotimaisia juustoja, punaviinipäärynää ja hunajapähkinää 12