Chalet Ruka Peakissä on tilat nykyaikaisen kokouksen järjestämiseen Rukalla. Ota yhteyttä, jos haluat tarjota mukavan kokouspaikan yrityksellesi tai rauhallisen neuvottelupaikan liikekumppaneillesi.

 
IMG_9679.jpg

Masto Lounge ja Huipputerassi

Ylimmässä kerroksessa on talon monikäyttötilat.

Masto Lounge soveltuu jopa 20 hengen palaveriin tai cocktail -tilaisuuteen. Videotykki ja muut kokousvälineet löytyvät paikan päältä. Tilassa on myös oma baari, joka voidaan tilauksesta avata.

Huipputerassilla voi järjestää illallisen 30 hengelle. Iso takka ja upeat näkymät Kuusamon maisemiin on tilan parasta antia. Huipputerassi on täysin lämmin ja siellä on kahdella seinällä avattavat parvekelasit aurinkoisten kevät- ja kesäpäivien varalla. 

22012015_ND42996.jpg

Susi kotiteatteriolohuone

Keskimmäisessä kerroksessa on Susikabinetti. Siellä voi pitää palaveria tai työskennellä ryhmissä, nauttia leffasta, pelata erilaisia pelejä tai seurustella ystävien kanssa takkatulen loisteessa. Tilat 16 henkilölle

L1220505.jpg
IMG_0673.jpg

RAVINTOLASALI, VIINIKELLARI JA KIUTA-SAUNAKABINETTI

Ravintolasaliin mahtuu isompikin ryhmä (noin 45 henkilöä) ja ryhmätyöskentelyä varten on käytössä erilaisia tiloja. Viinikellari (12 +12 hlöä) ja samassa kerroksessa tervalepältä tuoksuva Kiuta -saunakabinetti rennompaan kokoukseen (16 hlöä).


KOKOUS– JA GASTRONOMIAMATKA RUKA-KUUSAMOON

Tarjoamme korkealuokkaista kokous- sekä gourmet -matkapakettia yrityksille tiimityöskentelyä ja hyvinvointia edistämään. Paketti mahdollistaa kokoustamisen rentouttavassa ympäristössä Rukatunturin huipulla Chalet Ruka Peak –hotellissa ja kokoustiloissa. Tiimityöskentelytaitoja hiotaan kokkikoulussa ensimmäisenä päivänä Studioravintola Tundrassa keittiömestari Jarmo Pitkäsen johdolla. Kokkikoulun sisältö räätälöidään yrityksellesi ja ryhmällesi sopivaksi.

1. PÄIVÄ

13:40 Saapuminen Kuusamon lentokentälle ja kuljetus Chalet Ruka Peakiin
14:15 Kevyt lounas Ravintola Peakissä
15:00 Aloituskokous ja virvokkeet Masto Loungessa
16:30 Talon sauna
18:30 Kuljetus Studioravintola Tundraan
19:00 Kokkikoulu ja illallinen Jarmo Pitkäsen johdolla
23:30 Kuljetus hotellille

2. PÄIVÄ

Toisen päivän aloittaminen terveellisellä aamiaisella ja täyden palvelun kokouspaketti aamupäivällä lounaineen, on luxusta, jonka voit tarjota nyt tiimillesi tai asiakkaillesi. Rentouttava kuumakivihieronta ja Chalet Ruka Peakin saunamaailma tarjoavat rentoutusta toiseen kokouspäivään. Illallinen Ravintola Peakissä viinitastingin kera kruunaa päivän.

09:00 Aamiainen
10:00 Kokous Masto Loungessa
13:00 Lounas Ravintola Peakissä
14:00 Wellness-/kokous-/ulkoliikuntamahdollisuus
18:00 Savusaunamaailma Peakissä, ulkoporeamme ja palju, saunasnacks
20:30 Viinitasting ja illallinen Ravintola Peakissä

3. PÄIVÄ

09:00 Aamianen
10:00 Get together ja palaute
12:00 Lähtölounas
12:45 Kuljetus Kuusamon lentokentälle