Luksushuvilat

Boutique Hotel Ruka Peakin lisäksi tarjoamme vuokralle myös ylellisiä huviloita loistavilla sijainneilla niin Rukan rinteillä kuin hieman sivummassakin omaa rauhaa kaipaaville.

Ruka Peak icon

Luksushuvilat

2007

Villa Little Peak

Ruka Peakin vieressä sijaitsee erillinen huvila Villa Little Peak, joka sopii 10 hengelle. Villan tilat ovat kolmessa kerroksessa. Keskikerroksesta löytyy pääsisäänkäynti, keittiö, ruokailutila, oleskelutila ja kolme makuuhuonetta. Alimmasta kerroksesta löytyy saunatilat, takkahuone sekä upea lasitettu terassi. Ylimmässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta. Villa Little Peak tarjoaa oman rauhan tunturissa – ja lisäksi kaikki hotellin palvelut. Aamiaiset voidaan tarjoilla joko huvilassa tai Ravintola Peakissa.
Villa Little Peak from outside
Snow palace dining area

2007

Snow Palace

Snow Palacessa on kaikki mitä lomaltasi tarvitset, 400m 2 luksusta Rukan huipulla! Snow Palace on nimensä veroinen upea luksushuvila Rukan huipulla, rauhallisella yksityisellä alueella. Huvila majoittaa jopa 16 henkeä ja huvilassa on oma täysin varusteltu kuntosali, ulkoporeallas sekä huikeat näköalat kaikista huoneista. Huvilan ikkunoista voit ihailla lumen muodostamia taideteoksia ja postikorttimaisemia yli vaarojen ja järvien.

2008

Rukavuorenhuippu 25B​

Skandinaavisesti sisustettu huoneisto Rukatunturin huipulla, josta löytyy majoitustilat 10 hengelle, iso poreamme sekä sauna. Yläkerran avarat ruokailu- ja oleskelutilat sopivat niin seurusteluun kuin kokoustamiseen. Ikkunoista avautuu Rukan huikeimmat näköalat tunturi- ja erämaisemiin aina Venäjän puolelle asti.

Villa living room
Villa Rinnekaltio dining area

2017

Rinnekaltio​

Avara ja valoisa Villa Rinnekaltio on syksyllä 2017 valmistunut kaksikerroksinen 350m 2 kelohuvila Ruka Villagen välittömässä läheisyydessä. Rukan kylän palvelut ovat noin 500 metrin päässä. Sisustus ja varustelutaso vastaavat vaativankin lomailijan tarpeisiin. Kohde soveltuu liikuntaesteisille ja huvilasta löytyy hissi. Huvila jakaantuu kahteen kerrokseen, viidessä makuuhuoneessa nukkumapaikat 10 hengelle.

2008

Villa Vietto​

Elämyksellinen lomamajoitus omassa rauhassa, vain noin 8 km päässä Rukakeskuksesta. Kaksikerroksinen huvila majoittaa 10 henkilöä. Huvilan suuret maisemaikkunat ja parveke, saunaosasto poreammeineen sekä rantasavusauna, takkahuone sekä muut loisteliaat tilat tekevät lomasta Lapissa ikimuistoisen.

Villa Vietto views

2014

Villa Holy Lake

Villa Holy lake on 320m2, ylellinen paritalo vain 7km etäisyydellä Rukan keskuksesta. Huvila on kauniin Pyhäjärven rannalla ja huvilalla majoittuu 10 henkilöä kahdessa kerroksessa. Huvilassa on 6 WCtä ja suihkua lisäämässä mukavuutta. Kaikki Rukan alueen palvelut ja aktiviteetit ovat lyhyen ajomatkan päässä. Huvila soveltuu loistavasti sekä yritys-, että yksityiskäyttöön. 

Varaa huvila

Ylellinen huvilamajoitus on loistava vaihtoehto kaikille suurille ryhmille, perheille, jotka haluavat jakaa yhteisen asuintilan sekä matkustajille, jotka eivät yksinkertaisesti halua majoittua hotellissa. Olemme valinneet käsin yksinoikeuden tarjoamaan luokkansa parhaita tuotteita, jotka ovat tunnettuja laadukkaasta suunnittelustaan ​​ja sisustuksestaan ​​sekä erinomaisesta sijainnistaan. Ota yhteyttä meihin alla saadaksesi lisätietoja huvilasi varaamisesta Rukalle.

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Liity meidän uutiskirjelistalle

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste

Rakennuksen tiedot

Osoite

Juhannuskalliontie 27 A, Rukatunturi

Huoneisto

Villa Little Peakin ylellisessä huoneistossa on:
Vuokraan sisältyy liinavaatteet, kylpy- ja käsipyyhkeet, kylpytakit ja pesuaineet. Myös loppusiivous sisältyy vuokraan. Lemmikit eivät ole sallittuja.

Varustus

Keittiön varustus

Villa Little Peak

Rakennuksen tiedot

Osoite

Juhannuskalliontie 27 D, Rukatunturi

Huoneisto

Loppusiivous sisältyy hintaan. Lemmikit eivät ole sallittuja.

Keittiön varustus

Varustus

Sisustusteemat

Snow Palace on täydellinen lomakohde sinulle, joka haluat nauttia Lapista sen kaikilla mausteilla! Huvila on sisustettu Lapin taian inspiroimana; teemoina tuli, maa ja lumi.

TULI:
Sisääntulokerroksen panoraamaikkunoista näkee auringon nousevan ja laskevan yli metsien ja järvien kauas horisonttiin. Makuuhuoneen ikkunasta voit ihailla Lapin taikaa kaikissa sen väreissä. Ison olohuoneen ja ruokailutilan yhteydessä huippuvarusteltu Gaggenaun integroitu keittiö tekee kokemattomastakin kokista mestarin!

MAA:
Spa-osaston saunasta aukeavat henkeä salpaavat, jylhät Kuusamon maisemat. Ulkona terassilla voit nauttia porealtaassa samoista maisemista poreiden helliessä vartaloasi. Hyvän olon voi viimeistellä sauna-loungen takan lämmössä tai ylellisessä sisäkylpyammeessa.

LUMI:
Ensimmäisen kerroksen makuuhuoneista aukeaa talvisin uskomattomat maisemat yli kinosten ja tykkylumipuiden, syksyisin yli ruskan värittämän maiseman. Erillinen, takalla varustettu oleskelutila takaa riittävästi tilaa ja rauhaa kaikille. Päätyhuone on suunniteltu etenkin lapsia ajatellen: lapset voivat majoittua yhdessä isoon huoneeseen, jossa on riittävästi tilaa sekä vuoteita useammalle hengelle. Lumen ja luonnon värein koristellut, lämpimät makuuhuoneet kutsuvat sinua Lapin taikayöhön.

Snow Palace

Rakennuksen tiedot

Osoite

Juhannuskalliontie 25 B, Rukatunturi

Huoneisto

Huoneiston yläkerrassa on kolme kahden hengen viihtyisää makuuhuonetta, kaksi erillistä suihkutilaa ja kolme WC:tä. Alakerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joista toisessa on oma kylpyhuone ja toisessa yksi erikoispitkä sänky.

Yläkerrassa sijaitsee tilava ja viihtyisä avokeittiö, ruokailutila sekä olohuone. Nämä yhdessä muodostavat avaran kokonaisuuden ja mahdollistavat myös toimivat tilat seurustelulle tai kokouksien pitämiselle.

Alakerrassa on ylellisen saunaosaston yhteydessä tunnelmallinen takkahuone rentoutumista ja yhdessäoloa varten. Ylä- ja alakerran ulkoterasseilla on voi vilvoitella saunomisen lomassa. Hyvin varusteltu kodinhoitohuone sijaitsee alakerrassa. Käytössä on lisäksi pistokkeellinen autopaikka, lämmin autotalli sekä lämmin varastotila ja suksienhuoltopöytä varustettuna.

Loppusiivous sisältyy hintaan.

Rukavuorenhuippu 25B

Rakennuksen tiedot

Osoite

Rukarinteentie 13, Rukatunturi

Huoneisto

Loppusiivous sisältyy hintaan. Lemmikkieläinten tuomisesta sovitaan tapauskohtaisesti.

Villa Rinnekaltio

Rakennuksen tiedot

Huoneisto

Loppusiivous sisältyy hintaan. 

Villa Vietto

Rakennuksen tiedot

Osoite

Hietavaarantie 16, 93820

Huoneisto

Loppusiivous sisältyy hintaan.Lemmikit eivät ole sallittuja.

Villa Holy Lake