Ravintolapäällikkö

Ruka Peak on 15 vuotta toiminut perhevetoinen boutique-hotelli & ravintola Rukatunturin huipulla, Mastorinteiden yläpuolella. Uniikki sijainti luonnonsuojelualueen kupeessa, laskettelurinteiden juurella tarjoaa maagisen näkymän koskemattomaan luontoon. Ruka Peakissa on 6 hotellihuoneen ja 2 sviitin lisäksi näköalabaari ja huipputerassi. Hotellin alakerrasta löytyy ravintola, viinikellari ja talon saunamaailma.

Ruka Peak icon

Hei ravintolapäällikkö, tähtäätkö huipulle? Tule Ruka Peakiin!

Etsimme tulevalle sesongille kokenutta ravintolapäällikköä toimimaan salin esimiehenä ja luotsaamaan tiimiä.

Etsimämme henkilö on intohimoinen ja luova, lämminsydäminen ja kiva työkaveri. Olet reilu johtaja salin henkilökunnallemme ja intohimosi on ruoka, juoma ja loistavan asiakaspalvelun ilosanoma. Haluat jättää lähtemättömän vaikutuksen asiakkaisiisi ja kehittää Ruka Peakin toimintaa yhä parempaan suuntaan. Ymmärrät varausjärjestelmät ja tilitykset, sekä tilausten tekemiset ovat sinulle myös tuttua hommaa. Rakkaus luontoa kohtaan on iso plussa joukossamme. 

Sinulla tulee olla vähintään kolmen vuoden esimieskokemus tasokkaasta ruokaravintolasta. 

Työnkuvaasi kuuluu salityöskentelyn lisäksi mm. katelaskenta, työvuorolistojen tekeminen, asiakasviestintä, kuormakirjojen ja laskujen läpikäynti ja tarkastaminen sekä tulosvastuullinen toiminnan kehittäminen ja sen toteutus. 

Palkkaus tehtävään sovitaan yhdessä, käytämme tuntipankkijärjestelmää. Kaikilla työntekijöillemme tarjotaan mahdollisuus asua kauden ajan vuokrahuoneessa yhteismökeissämme, huoneen hinta on noin 350-400 €/kk.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Mitä seuraavaksi? Lähetä meille hakemuksesi ja CV osoitteeseen sanna@rukapeak.fi ja olemme sinuun pian yhteydessä. Toivottavasti tapaamme pian Rukan huipulla. It’s good to be on the top!

”Ruka Peak on unelma, jota on rakennettu ja tehty pieteetillä ja sydämellä. Se on visio jota toteutamme joka ikinen päivä. Nyt etsimme sinua, joka haluat olla toteuttamassa asiakkaidemme unelmia!”

Sanna Kuusiniemi

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Liity meidän uutiskirjelistalle

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste