Saunamaailma

 

Ruka Peakin ja Villa Little Peakin välissä sijaitsevasta saunamaailmasta löytyy luolaan rakennettu savusauna sekä saunan terassilta poreamme ja puilla lämmitettävä kylpypalju. Saunamaailmassa on mukava rentoutua vaikkapa rinnepäivän päätteksi lempeissä löylyissä tai kokouspäivän jälkeen kylpypaljussa ja poreammeessa tähtitaivaan alla virvokkeita nautiskellen. Saunamaailmaa vuokrataan yksityistilaisuuksiin myös talon ulkopuolisille asiakkaille. Saunassa on A-oikeudet ja sinne on mahdollista tilata esimerkiksi saunatapaksia ja samppanjaa! Hintaan sisältyy kylpypyyhkeet ja -hatut sekä tarvittaessa myös uimapuvut.

Huom! Muista varata Savusauna ajoissa numerosta (08) 868 4100 tai sähköpostilla info@rukapeak.fi, koska saunan ja paljun lämmittäminen kestää n. 4-6 tuntia.

 

Hoidot ja Hieronnat

Saunamaailmassa on mahdollista ottaa erilaisia rentouttavia hoitoja kuten: kuumakivihierontaa, mustikka,-tai ruusuvartalo,- ja kasvohoitoja. Hoitoja järjestää tilauksesta ja niitä mahdollista saada ryhmille. Tutustu hoitoihin alta.

 
 

Hoidot

1 (4).jpg

Sanna Juga on hieroja, ayurvedahoitaja, horstmann diplomiterapeutti ja meikkitaiteilija. Tarjoamme hierontaa, hemmottelu- ja kauneushoitoja. Katso hinnasto ja hoitovaihtoehdot linkin takaa.

Kysy myös hyvän olon ohjelmistamme ryhmille !

Lisätietoja hoidoista: Sanna Juga p.044 535 3404, info(at)rukagreenpavilion.com

Varaukset Ruka Peak puh. (08) 868 4100 tai info(at)rukapeak.fi