Sauna & Spa

Ruka Peak icon

Saunamaailma

Saunamaailmassa on mukava rentoutua lempeissä löylyissä ja jacuzzissa tähtitaivaan alla virvokkeita nautiskellen esimerkiksi rinnepäivän päätteeksi. Ruka Peakin ja Villa Little Peakin välissä sijaitsevasta saunamaailmasta löytyy luolaan rakennettu sauna sekä savusauna ja terassilla kaksi jacuzzia. Saunomisen jälkeen on mukava siirtyä nauttimaan hyvä illallinen ravintolan puolelle.
 
Saunamaailmaan kuuluu kaksi luolaan rakennettua saunaa: talon Kiuta-sauna sekä savusauna. Lisäksi terassilta löytyy 2 ulkoporeammetta (yhteensä 14 henkeä)
 
Saunalle on mahdollista tilata juomia ja tapaksia. Huomaathan, että sauna-alue on anniskelualuetta ja omien juominen nauttiminen on kiellettyä.
 
Vuokraamme saunamaailmaa yksityistilaisuuksiin myös talon ulkopuolisille asiakkaille (hinnat alla). Kiuta-Saunan lämmitys kuuluu yöpymisen hintaan vieraillemme.

Saunakokemus

Kokonaisvaltainen saunakokemus Peakin saunamaailmassa sisältää saunan, savusaunan,  paljun sekä ulkoilmaporeammeen. Saunamaailman voi vuokrata 3 tunniksi, joka sisältää pyyhkeet, tossut ja saunahatut. 
Saunamaailma ja jacuzzi: 650€ + 30€/hlö
Saunamaailma ja kaksi jacuzzia: 700€ + 30€/hlö
 

Varaukset

info@rukapeak.fi
Muistathan varata savusaunan ajoissa. Savusaunan lämmittäminen kestää jopa 7 tuntia.

Hoidot & Hieronnat

Our guests also have the opportunity to book relaxing massages and treatments. Treatments can be arranged either here at Ruka Peak or in Ruka Village. We are happy to help you find the perfect relaxing treatment.

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Liity meidän uutiskirjelistalle

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste