Sauna & Spa

Ruka Peak icon

Saunamaailma

Saunamaailmassa on mukava rentoutua lempeissä löylyissä tai kylpypaljussa tähtitaivaan alla virvokkeita nautiskellen esimerkiksi rinnepäivän päätteeksi. Ruka Peakin ja Villa Little Peakin välissä sijaitsevasta saunamaailmasta löytyy luolaan rakennettu sauna sekä savusauna ja terassilla on poreamme sekä puilla lämmitettävä kylpypalju. Saunomisen jälkeen on mukava siirtyä nauttimaan hyvä illallinen ravintolan puolelle.
 
Saunamaailmaan kuuluu kaksi luolaan rakennettua saunaa: talon Kiuta-sauna sekä savusauna. Lisäksi terassilta löytyy palju 8-10 hengelle sekä poreamme 7 hengelle.
 
Saunalta löytyy valikoima saunajuomia, muita juomia on mahdollista tilata erikseen. Saunalle voi tilata myös saunatapaksia hintaan 15€/henkilö. Huom. sauna on anniskelualuetta ja omien juomien vieminen saunalle on kielletty. 
 
Vuokraamme saunamaailmaa yksityistilaisuuksiin myös talon ulkopuolisille asiakkaille (hinnat alla). Kiuta-Saunan lämmitys kuuluu yöpymisen hintaan vieraillemme.

Saunakokemus

Kokonaisvaltainen saunakokemus Peakin saunamaailmassa sisältää perinteisen saunan, savusaunan, paljun sekä ulkoilmaporeammeen. Saunomisaikaa on 3 tuntia ja hintaan sisältyy pyyhkeet, tossut sekä paljupipot. Paikalle voi halutessaan varata ammattimaisen saunottajan, joka kertoo saunomisesta ja sen historiasta.
Saunamaailma savusaunalla ja molemmilla altailla: 700€ + 30€/henkilö
Savusauna ja toinen altaista: 650€ + 30€/henkilö

Varaukset

+358 (0)8 868 4100 / info@rukapeak.fi
Muistathan varata savusaunan ajoissa, sillä saunan ja paljun lämmittäminen kestää jopa 7 tuntia.

Hoidot & Hieronnat

Ruka Peakin vierailla on myös mahdollisuus varata hierontaa ja erilaisia hemmotteluhoitoja. Hoidot voidaan järjestää joko paikan päällä Peakissä tai Rukan kylässä. Kysy lisää, mikäli olet kiinnostunut!

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Liity meidän uutiskirjelistalle

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste