Saunamaailma

Ruka Peak icon

Saunamaailma

Saunamaailmassa on mukava rentoutua lempeissä löylyissä ja jacuzzissa tähtitaivaan alla virvokkeita nautiskellen esimerkiksi rinnepäivän päätteeksi. Ruka Peakin saunamaailmasta löytyy hotellin Kiutasauna, luolaan rakennettu savusauna ja kaksi jacuzzia. Saunomisen jälkeen on mukava siirtyä nauttimaan hyvä illallinen ravintolan puolelle.
 
Saunamaailmaan kuuluu kaksi luolaan rakennettua saunaa: talon Kiuta-sauna sekä savusauna. Lisäksi terassilta löytyy 2 ulkoporeammetta (yhteensä 14 henkeä)
 
Saunalle on mahdollista tilata juomia ja pientä suolaista syötävää. Huomioithan, että sauna-alue on anniskelualuetta ja omien juominen nauttiminen on kiellettyä.
 
Vuokraamme saunamaailmaa yksityistilaisuuksiin myös talon ulkopuolisille asiakkaille (hinnat alla).

Saunakokemus

Kokonaisvaltainen saunakokemus Peakin saunamaailmassa sisältää saunan, savusaunan, paljun sekä jacuzzin käytön. Saunamaailman voi vuokrata 3 tunniksi, joka sisältää pyyhkeet, tossut ja saunahatut.
Saunamaailma ja jacuzzi: 650€ + 30€/hlö
Saunamaailma ja kaksi jacuzzia: 700€ + 30€/hlö
 

Varaukset

info@rukapeak.fi
Muistathan varata savusaunan ajoissa. Savusaunan lämmittäminen kestää jopa 7 tuntia.

Hoidot & Hieronnat

Ruka Peakin vierailla on myös mahdollisuus varata hierontaa ja erilaisia hemmotteluhoitoja. Hoidot järjestään paikan päällä Peakissä . Kysy lisää, mikäli olet kiinnostunut.

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Liity meidän uutiskirjelistalle

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste
Scroll to Top