Back to All Events

Pääsiäinen Pekka Terävän kanssa


1 (1).jpg

Rakastettu pääsiäisperinteemme jatkuu kun saamme kuudetta vuotta putkeen ystävämme ja Michelin -kokin Pekka Terävän keittiöömme. Palkittu huippukokki ja ravintoloisija luotsaa mm. Michelin-ravintola Oloa. Terävä tiimeineen ottaa keittiömme haltuun ja valmistaa upean ja ikimuistoisen kuuden ruokalajin illallisen.

Illalliset myydään loppuun joka vuosi, varaa paikkasi siis pian verkosta tai sähköpostitse.

Mitä: Pääsiäinen a’la Pekka Terävä
Koska:
Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina 19. - 21.4.2019
Menun hinta: 79€ / henk ( viinipaketti saatavilla erikseen)

Menu

Ankanmaksamoussea & parsaa
xx
Kylmäsavuankeriaasta & ruskeavoi-majoneesi
xx
Paahdettua kuhaa & merirapua
xx
Kevätkaalia & emmerpuuroa
xx
Karitsanniskaa & huhtasientä
xx
Raparperia & paahdettua valkosuklaata

Later Event: April 19
Pääsiäinen Samppanjaterassilla!