Boutique Hotelli & Ravintola

Ruka Peak on 12 vuotta toiminut perhevetoinen, pieni ja laadukas boutique hotelli & ravintola, Rukan kauneimmalla alueella. Ainutlaatuinen sijainti 430 metriä merenpinnan yläpuolella, luonnon suojelualueen kupessa mahdollistaa henkeäsalpaavan panorama-näkymän Peakiä ympäröivään koskemattomaan luontoon. Hiljainen ja rauhallinen sijainti, lämmin ja vieraanvarainen palvelu, laadukas ympäristö ja erinomainen ravintolakokemus ovat syitä miksi vakioasiakkaamme palaavat vuosi toisen jälkeen takaisin. Ruka Peak on oiva valinta myös yritys-, kokous- ja lomaryhmille, tarjoten yksilöllistä majoitusta ja räätälöityjä ohjelmapaketteja. 

 
 
IMG_0912.jpg

Boutique Hotelli

Boutique Hotel Ruka Peak tarjoaa kuusi boutique-hotellihuonetta ja kaksi on sviittiä. Idyllinen alppihotelli sijaitsee Itä-Rukalla, Mastorinteiden yläpuolella, Juhannuskallion kupeessa. Kaikki huoneet on sisustettu modernisti ja värimaailmaltaan yksilöllisesti ja niistä on upeat näköalat Rukan huipulta kohti Kuusamon kaunista luontomaisemaa. Isot ikkunat mahdollistavat vaikka revontulten ihailun talvella sisältä käsin.

rukapeak

Ravintola

Ravintola Peak on pieni, lämminhenkinen ravintola, joka tarjoaa paikallisista raaka-aineista käsin valmistettua mutkatonta ja herkullista ruokaa. Peakissä voit olla varma että lautasellasi löytyy sesongin puhtaimmat antimet lähialueiden metsistä, pientiloilta ja järvistä.

L1210127.jpg

Luksushuvilat

Idyllisen Boutique Hotelli Ruka Peakin ympärillä Itä-Rukalla, Mastorinteiden yläpuolella, Juhannuskallion kupeessa olevat luksushuvilat sekä Ruka Peakin oma Villa Little Peak tarjoavat joustavia majoitusratkaisuja Rukatunturin " Villakylässä". Kaikista majoituskohteista on upea näköala Rukan huipulta kohti Kuusamon kaunista luontomaisemaa.

IMG_1363.jpg

Saunamaailma & Spa

Saunamaailma sijaitsee Ruka Peakin ja Villa Little Peakin välissä sijaitsee. Sieltä löytyy luolaan rakennettu savusauna sekä saunan terassilta poreamme ja puilla lämmitettävä kylpypalju. Saunamaailmassa on mukava rentoutua vaikkapa rinnepäivän päätteksi lempeissä löylyissä tai kokouspäivän jälkeen kylpypaljussa ja poreammeessa tähtitaivaan alla, virvokkeita nautiskellen

 
 
 

Nähdäänhän pian?

 
L1220893.jpg

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Finland
info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

 
logot_peak.png