Hospitality staff

Ruka Peak icon

Uuden tiimin rekrytointi kaudelle 2022-2023 on nyt alkanut!

Boutique-hotelli ja ravintola Ruka Peak hakee nyt intohimoisia ammattilaisia tiiminsä kaudelle tulevalle kaudelle. Oletko ravintola- ja hotelli-alan osaaja, joka suhtautuu intohimoisesti asiakaspalveluun, luontoon ja itsensä kehittämiseen? Haluatko työskennellä paikassa, jossa sinua tuetaan kehittymään? Etsitkö uusia maisemia?

Ruka Peak on 17 vuotta toiminut perhevetoinen boutique-hotelli & ravintola Rukatunturin huipulla, Mastorinteiden yläpuolella. Uniikki sijainti luonnonsuojelualueen kupeessa, laskettelurinteiden juurella tarjoaa maagisen näkymän koskemattomaan luontoon. Ruka Peakissa on 6 hotellihuoneen ja 2 sviitin lisäksi näköalabaari ja huipputerassi. Hotellin alakerrasta löytyy ravintola, viinikellari ja talon saunamaailma. 

Hotellimme ravintola palvelee ainoastaan hotellissa majoittuvia vieraitamme, sekä ennakkotilauksesta ryhmiä. Meidät tunnetaan erinomaisesta palvelusta yhdistettynä tunturin parhaaseen ruokaelämykseen. Hotelli toimii ravintolan välittömässä yhteydessä ja työssäsi tulet myös oppimaan perusteet hotellin järjestelmistä ja auttamaan vieraitamme kokonaisvaltaisesti heidän vierailuun liittyvissä asioissa.

Haemme:
Kokkeja, Tarjoilijoita, Saliapulaisia

Työsuhteet ovat määräaikaisia alkaen loka-marraskuussa 2022 ja päättyen huhtikuun lopulla 2023.

Mitä me tarjoamme:

  • Hyvän, osaamiseen perustuvan tuntipalkan
  • Asunnon järjestäminen (vuokrasi tulee olemaan 350-400 euroa kuukaudessa)
  • Päivittäisen lämpimän ruoan (ruokaedun arvo lisätään palkkaan)
  • Kuukausittainen hieronta
  • Liikuntaetu
  • Ammatillisia koulutuksia

Mahdollisuuden keskittyä uraasi ja itseesi upeassa ympäristössä, huipputekijöiden seurassa. Mielettömät ulkoilumahdollisuudet, uusia kokemuksia ja mahdollisuuden tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa

Hakuohjeet ja lisätiedot

Mitä seuraavaksi? Lähetä meille hakemuksesi ja CV osoitteeseen sanna@rukapeak.fi ja olemme sinuun pian yhteydessä. Toivottavasti tapaamme pian Rukan huipulla. It’s good to be on the top!

”Ruka Peak on unelma, jota on rakennettu ja tehty pieteetillä ja sydämellä. Se on visio jota toteutamme joka ikinen päivä. Nyt etsimme sinua, joka haluat olla toteuttamassa asiakkaidemme unelmia!”

Sanna Kuusiniemi

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Finland

info@rukapeak.fi / +358 (0)8 868 4100

Follow Us

Join to our newsletter list

© All rights reserved Ruka Peak 2020 | Privacy Policy