Ravintola Peak

 

Ravintola Peak on pieni, lämminhenkinen ravintola, joka tarjoaa paikallisista raaka-aineista käsin valmistettua mutkatonta ja herkullista ruokaa. Peakissä voit olla varma että lautasellasi löytyy sesongin puhtaimmat antimet lähialueiden metsistä, pientiloilta ja järvistä.

Meidän filosofiassa tärkeimmät kulmakivet ovat ensiluokkaisten raaka-aineiden lisäksi laadukkaat huippuviinit, lämminhenkinen palvelu ja ennen kaikkea intohimoinen sekä kokeilunhaluinen keittiö. Keittiömme on käyttänyt läpi aikojen paikallisia raaka-aineita ja paikallisia tuottajia sekä lähialueiden toimittajia, suhteet omiin kalastajiin ja metsästäjiin ovat erittäin tärkeässä osassa. Olemme ylpeitä saadessamme kertoa ruoan alkuperästä ja tuottajista. Ravintolamme palvelee hotellivieraiden lisäksi myös alueella vierailevia asiakkaita. Ravintolassamme tarjoillaan aamiaista, laskettelijoiden rakastamaa lounasta sekä tunnelmallista illallista, ala cartea ja raclettea.

Ravintolan viinikellarista on vuosien varrella muodostunut talon sydän, jonka laaja viinivalikoima tarjoaa makuja ympäri maailman. Lista painottuu pitkälti Pohjois-Italian viineihin, Ranskaan, Saksaan ja Espanjaan. Tunnelmallisessa Viinikellarissa on mukava herkutella kynttilän valossa ja nauttia vaikkapa viinitasting! Ravintola Peakin sisäänkäynnin avaa aurinkoterassi, jossa voi nautiskella glühweiniä sinisenä hetkenä ja kevät auringon loisteessa samppanjaa! Herkullista Peakin bombardinoa unohtamatta!

 
 

Menut

Menu kaudelle 2019-2020 julkaistaan pian.

Aukioloajat:

Tarjoamme aamiaismajoitusta laskukauden ulkopuolella 29.4.-30.9.
Ravintola palvelee 8.11.2019 - 26.4.2020 joka päivä 17-23, hotellin vieraille tarjoamme päivittäin mahdollisuuden nauttia lounaan.

Yhteystiedot:

Pöytävaraukset
restaurant@rukapeak.fi
+358 (0)8 868 4100