Boutique hotelli ja ravintola Ruka Peak kokee muodonmuutoksen uuden sukupolven käsissä ja hakee nyt intohimoisia ammattilaisia uuteen tiiminsä. Oletko ravintola- ja hotelli-alan osaaja, joka suhtautuu intohimoisesti asiakaspalveluun, luontoon ja itsensä kehittämiseen? Haluatko työskennellä paikassa, jossa sinua tuetaan niin ammatillisessa, kuin henkilökohtaisessa hyvinvoinnissasi? Etsitkö uusia maisemia? Tämä on sinulle!

Ruka Peak on Rukan huipulla toimiva ylellinen majoitus- ja ravintolakokonaisuus. Kuudesta huoneesta ja kahdesta sviitistä koostuvan boutique hotellin lisäksi Peakistä löytyy saunamaailma, sekä ravintola, joka palvelee hotellin asiakkaita läpi päivän, kaikkia Rukalla vierailevia seurueita illallisaikaan, sekä ryhmiä tilauksesta. Ruka Peakin ravintola avaa uuteen kauteen entistä ehompana keittiöpäällikkö Matti Jämsenin johdolla. Tämän rakastetun perheyrityksen liiketoimintaa lähtee luotsaamaan yrityksen perustajien, Marita ja Hannu Kuusiniemen, tytär Sanna Kuusiniemi.

” Peakissä tulemme hyödyntämään mahdollisimman lähellä kasvatettuja, sesongissa olevia laadukkaita raaka-aineita. Yksinkertaisesti valmistettua mutta kekseliästä ruokaa, joka on maistuvaa ja kaunista. Toivon, että ruokani tulee välittämään sitä kokonaisfiilistä mitä Ruka Peak edustaa: paikkaa poissa hälinästä, villin, puhtaan ja ainutlaatuisen Kuusamon luonnon inspiroimana.” - Matti Jämsen

Olemme nyt kokoamassa uutta tiimiä toteuttamaan tätä kokonaisuutta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä upean luonnon ympäröimässä paikassa, jossa pääset tuottamaan asiakkaille unohtumattomia elämyksiä samalla kehittyen ammatillisesti. Menestyäksesi työssäsi sinun tulee olla, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluun intohimoisesti suhtautuva tiimipelaaja. Pienessä hotellissa tuemme toinen toisiamme ja puhallamme yhteen hiileen. Rankan, mutta palkitsevan työn ulkopuolella tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.


Meidän arvojamme ovat:

KIA01270.JPG

Asiakaspalvelu – Loistava asiakaspalvelu on toimintamme perusta, josta Ruka Peak tunnetaan.

Luonto – sijaintimme Rukatunturin huipulla merkitsee sitä, että nautimme paitsi upeista maisemista, myös mielettömistä ulkoilumahdollisuuksista.

Yhteisöllisyys – Meille on tärkeää luoda työyhteisö, jossa ihmisemme tuntevat olevansa kotonaan. Kokoonnumme myös kerran päivässä nauttimaan yhteisen aterian.

Ammatillinen hyvinvointi, eli rakkaus lajiin – Ruka Peak on tunnettu korkeasta laadustaan ja tästä maineesta haluamme pitää kiinni. Panostamme henkilöstömme ammatilliseen kehittymiseen.

Henkilökohtainen hyvinvointi – Haluamme tehdä kaikkemme, jotta työntekijämme voivat hyvin. Työskentelemme yhteistyössä globaalin voittoa tavoittelemattoman järjestön Healthy Hospon kanssa tarjoten tukea henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.


Etsimme tulevaan tiimiin

25.11.2019 alkaen

 • Keittiömestari

 • Keittiön vuoropäällikkö

 • Salin vuoropäällikkö

2.12.2019 alkaen

 • Kokkeja

 • Tarjoilijoita

 • Foodrunnereita

 • Siivooja

Mitä me tarjoamme?

 • Täydet työtunnit Ruka Peakissä (keskimäärin 40 h/vko)

 • Hyvän, osaamiseesi perustuvan tuntipalkan

 • Asunnon järjestäminen (vuokrasi tulee olemaan 300-400 euroa kuukaudessa)

 • Päivittäisen lämpimän ruoan (Työperheemme syö yhdessä joka päivä klo 15.30)

 • Säännölliset joogat (On mahdollisuus osallistua jopa viikottain)

 • Ammatillisia koulutuksia

 • Ohjattuja vaellusreissuja

 • Mahdollisuuden keskittyä uraasi ja itseesi upeassa ympäristössä, huipputekijöiden johdolla. Mielettömät ulkoilumahdollisuudet, uusia kokemuksia ja mahdollisuuden tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa.


Hakuohjeet ja lisätiedot

Mitä seuraavaksi? Lähetä meille hakemuksesi ja CV osoitteeseen sanna@rukapeak.fi ja olemme sinuun pian yhteydessä.
Toivottavasti tapaamme pian Rukan huipulla. It’s good to be on the top!

Ruka Peak on unelma, jota on rakennettu ja tehty pieteetillä ja sydämellä. Se on visio jota toteutamme joka ikinen päivä.” Nyt etsimme sinua, joka haluat olla toteuttamassa asiakkaidemme unelmia!

Sanna Kuusiniemi & Matti Jämsen