Tervetuloa Rukan huipulle

We are open!

Ravintola avoinna Torstai - Lauantai

Tutustu tuoreisiin uutisiin!

Ruka Peak icon

Boutique Hotel & Restaurant

Ruka Peak on 15 vuotta toiminut perhevetoinen, pieni ja laadukas boutique hotelli ja ravintola Rukan kauneimmalla alueella. Valttimme on ainutlaatuinen sijainti 430 metrin korkeudessa luonnonsuojelualueen kupeessa, josta aukeaa henkeäsalpaava näkymä ympäröivään koskemattomaan luontoon.

Rauhallinen sijainti, lämmin ja vieraanvarainen palvelu, laadukas ympäristö ja erinomainen ravintolakokemus ovat syitä miksi vakioasiakkaamme palaavat vuosi toisensa jälkeen takaisin. Ruka Peak on oiva valinta myös yritys- ja lomaryhmille: tarjoamme yksilöllistä majoitusta sekä räätälöityjä ohjelmapaketteja.

Boutique Hotelli

Kaikki huoneet on sisustettu modernisti luonnonläheisillä materiaaleilla ja jokainen huone noudattaa värimaailmaltaan sille annettua nimeä: Ahma Sviitti, Poro Mini Sviitti, Karhu, Jänkä, Kuru, Laki, Seita ja Tykky. Jokaisesta huoneesta on upea näköala Rukan huipulta kohti Juhannuskallion kaunista luontomaisemaa.

View from Juhannnuskallio
Set table by the fireplace

Ravintola

Ravintola Peak on pieni, lämminhenkinen ravintola, joka tarjoaa paikallisista raaka- aineista käsin valmistettua mutkatonta ja herkullista ruokaa. Peakissä voit olla varma, että lautaseltasi löytyy sesongin puhtaimmat antimet lähialueiden metsistä, pientiloilta ja järvistä.

Join our team!

Boutique-hotelli ja ravintola Ruka Peak hakee nyt intohimoisia ammattilaisia tiiminsä tulevalle kaudelle. Oletko ravintola- ja hotelli-alan osaaja, joka suhtautuu intohimoisesti asiakaspalveluun, luontoon ja itsensä kehittämiseen? Haluatko työskennellä paikassa, jossa sinua tuetaan niin ammatillisessa, kuin henkilökohtaisessa hyvinvoinnissasi?

Yrityksille

Ruka Peakissä järjestät korkeatasoiset ja unohtumattomat kokoukset sekä yritystapahtumat. Myyntipalvelumme pitää huolen siitä, että vierailunne on teille vaivaton ja elämyksellinen.

Kiuta Sauna lounge
Villa Little Peak from outside

Luksushuvilat

Ruka Peakin ympärillä olevat luksushuvilat sekä Ruka Peakin oma Villa Little Peak tarjoavat joustavia ja yksilöllisiä majoitusratkaisuja Rukatunturin Villakylässä.

Suunnittele unelmiesi matka

Rauhallinen sijainti, lämmin ja vieraanvarainen palvelu, laadukas ympäristö ja erinomainen ravintolakokemus ovat syitä miksi vakioasiakkaamme palaavat vuosi toisensa jälkeen takaisin. Ruka Peak on oiva valinta myös yritys- ja lomaryhmille: tarjoamme yksilöllistä majoitusta sekä räätälöityjä ohjelmapaketteja.

Ainutlaatuinen kohde

Olemme perheomisteinen boutique-hotelli, joka sijaitsee yhdellä Suomen Lapin kauneimmista alueista, Kuusamossa. Löydät Ruka Peakin Ruka-kukkulan huipulta, joka sijaitsee 430 metriä merenpinnan yläpuolella henkeäsalpaavassa luonnonmaisemassa. Tavoitteenamme on tarjota vieraille kaikki parhaat kokemukset, joita tämä ainutlaatuinen sijainti tarjoaa. Laskettele ja hiihdä Rukan rinteiltä ja löydä itsesi rentoutumissatamasta, kaukana hiihtokeskusten hälinästä. Pieni ja omistautunut tiimimme palvelee yksilöitä, pieniä ryhmiä ja yrityksen retriittejä. Matkailijat, jotka haluavat rauhallisen ja tyylikkään kokemuksen, luonnon ylellisyyttä ja lämpimän vieraanvaraisuuden, löytävät uuden kodin poissa kotoa kanssamme.

Nähdään pian!

Uutiset & Tapahtumat

Viimeisimmät uutisemme & tulevat tapahtumat

Juhannuskalliontie 27 A, FI-93830 Rukatunturi, Suomi

info@rukapeak.fi
+358 (0)8 868 4100

Seuraa meitä

Liity meidän uutiskirjelistalle

© Kaikki oikeudet pidätetään Ruka Peak 2020 | Tietosuojaseloste
Scroll to Top
Ruka Peak logo

Romantic Getaway

390€
sis. 2 vrk majoitus boutique- huoneessa, yksitinen sauna & Jacuzzi
Lisäyöt +180€
 
Tarjous voimassa uusiin varauksiin 1.11 – 30.11.2023 ajalle. 
(Ei koske Ruka Nordic vklp 24-26.11)
Varaukset: info@rukapeak.fi